Zinkwerken door Conings Roumans Dakwerken bvba in Limburg zorgen voor de mooiste afwerking voor uw dak

Zinkwerken voor een duurzaam dak

Onze zinkwerken garanderen u een duurzame bescherming van uw dak en ruwbouw. Met onze drie generaties ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor het plaatsen van goten en afvoerbuizen in zink, maar ook de afwerking van uw dakbedekking en dakramen nemen wij graag voor onze rekening. Dit kan zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Verder staan wij ook in voor luifels, dakkapellen, kilgoten, of de afwerking van uw schouwen, erkers en gevels in lood en zink.


Dakgoten renoveren

Wilt u uw dak renoveren? In dat geval kan u ook terecht bij Conings Roumans. Met oog voor detail herstellen wij uw beschadigde afvoerbuizen of dakgoten. Indien nodig vervangen wij uw volledige lood- en zinkwerken. Wij garanderen een perfecte afwerking, waardoor u een duurzaam resultaat krijgt.

U kan bij ons terecht voor alle zinkwerken op platte en hellende daken in Limburg. U kunt vertrouwen op 3 generaties vakmanschap in zink- en dakwerken. Hierdoor bent u verzekerd van een piekfijn resultaat. Conings Roumans uit Rekem te Lanaken is uw specialist!


Hebt u nog vragen? Nood aan een dringende herstelling? Vraag snel uw gratis offerte aan voor zinkwerken in Limburg!

Conings Roumans Dakwerken bvba

Conings Roumans uit Rekem (Lanaken) voert zinkwerken uit in heel Limburg